Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ferie 2014r.

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poniżej prezentuje Wam tabelkę, na której znajdują się daty rozpoczęcia i zakończenia ferii zimowych w danym województwie.
Ja na szczęście dolnośląskie, więc ostatni. :D
379280_153308561491740_2023144303_n.png

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Wy już myślicie o 2014, a tu niedługo przecież są wakacje :D

Opublikowano

h3h, 17 luty, za 373 dni, zaczynamy wkurwianie ludzi, że mamy ferie, a oni do szkoly :3

@DOWN.

A to bardzo niedobrze, w szkole kształci się charakter, cechy i mózgownica, musimy przywiązywać wagę!

Opublikowano

Teraz właśnie mi się zaczeły, za rok mam 1 nic tylko się cieszyć. :D

Opublikowano

Mi się teraz ferie zaczęły, a w next roku mam 20 stycznia ;D. Ja mam ferie a wy teraz do szkoly zasuwać, jak ja to lubię ;>

Minus.png
Opublikowano

w 2014 już nie będę miał ferii :<
ale gdybym miał mieć to od 3 lutego.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Yeah dzis mamy ostatni a za rok bedziemy pierwsi... ostatni beda pierwszymi! :D pozdrawiam ludzi z lublina :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jakim cudem wtedy Antix ma ferie od poniedziałku? Czy to przypadkiem nie zależy też od rodzaju szkoły oraz klasy? Nie wiem, bo nie mieszkam w Polsce, ale w Belgii jest tak, że w październiku jest tydzień wolnego, w Boże Narodzenie 2 tygodnie, potem tydzień ferii, potem dwa tygodnie na Wielkanoc oraz 2 miesiące wakacji + dodatkowe dni wolne z okazji świąt, itp. ;-)

Opublikowano

JEST ! Na koncu ferie bedzie mozna ludzi powkurwiac ( Ray <3 )

Przypominam.. że to Ty idziesz w poniedziałek do szkoły, a ja śpię do 13! :D<3 <3

Opublikowano

W tym roku mieliśmy pierwsi ferie i nie było to fajne, dobrze że teraz mamy 7 lutego. Bardzo się z tego cieszę :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...